Hva skjer høsten 2022 – Opsahl Bolig

Hva skjer høsten 2022 – Opsahl Bolig

Aktuelt

5. juli 2022

Sommerferien står for tur, men i Opsahl Bolig forbereder de seg på en travel høst for boligsalg. Her forteller Bårdar Hopland, Ansvarlig Bolig, om hva som kommer til salgs høsten 2022. Les også hans beste tips til deg som vurderer å kjøpe hus i 2022.  

Bårdar forteller at akkurat nå har Opsahl Bolig 41 hus under oppføring. En del av husene er allerede solgt, og de vil legge ut flere spennende hus til salgs utover høsten. 

Mann som sitter på stillerom og snakker i telefonen

Bårdar Hopland i Opsahl Bolig gleder seg til en høst med nye, spennende prosjekter

Høsten 2022

-Det første prosjektet vi legger ut er fire boliger i kjede, i Granstuveien 6 på Bekkelaget. Dette blir flotte familieboliger i et hyggelig, ettertraktet og barnevennlig strøk. Vi vil også ha andre boliger til salgs på Nordstrand, Bekkelaget, Grefsen og Korsvoll utover høsten, forteller Bårdar. 

Granstuveien 6 er et av høstens nye prosjekter 

Nye unike og eksklusive boliger

-I løpet av høsten vil vi i tillegg legge ut to flotte, eksklusive og moderne eneboliger i tegl på en flott utsiktstomt i Nordseterveien 3. Disse blir romslige på rundt 300 kvadratmeter, med en herlig utsikt til fjorden. Meget solrikt, barnevennlig og hyggelig beliggenhet i rolig gate. Det er også et steinkast fra Holtet med de fleste servicetilbud en moderne familie trenger, sier Bårdar. 

Hva er ditt beste tips til noen som vurderer å kjøpe hus i 2022?

-Kjøp nytt! Da kan du være med å påvirke hvordan din drømmebolig skal bli. Det er dessuten store besparelser på strømforbruk, og med en ny enebolig trenger du ikke tenke på oppussing på mange år. Mange undervurderer hvor dyrt det er å pusse opp gamle hus, så totalregnestykket blir ofte dårligere ved bruktkjøp. Det er også deilig å bo i et hus ingen har bodd i før deg, med moderne løsninger, layout og behagelig atmosfære. Men kjøp av en anerkjent utbygger, og innhent referanser fra andre som har kjøpt av den utbyggeren, avslutter Bårdar.  

To menn med arbeidsklær og hjelm på vei inn på kontoret

Relaterte artikler

Hvorfor kjøpe en nybygget bolig

Hvorfor kjøpe en nybygget bolig

  • Aktuelt
Hvordan finne drømmeboligen?

Hvordan finne drømmeboligen?

  • Tips og triks