Verdi

Vi investerer i selskaper som former morgendagen

Opsahl Verdi investerer i bærekraftige virksomheter som bidrar til å gjøre verden litt bedre.

Vi er alltid på utkikk etter morgendagens virksomheter!

Vi søker etter ambisiøse virksomheter og mennesker og støtter dem på veien til å nå målet sitt. Opsahl Verdi er sektoragnostiske, og har et fritt investeringsmandat. Vi liker å bli med helt i starten og kan investere alt fra MNOK 0,25 til MNOK 3.

Det viktigste for oss er misjonen til selskapet og menneskene bak ideen. Ofte investerer vi både pre-produkt og pre-inntekt.

Pitch til oss!

Portefølje

Solgt.no

Solgt.no er en innovativ plattform som forenkler ditt boligsalg. Ved bruk av data estimerer selskapet hva boligen din ville blitt solgt for i en budkrig, og gir deg et bud til markedspris innen 48 timer.

Les mer om Solgt.no
Otovo

Otovo er fremtidens energiselskap som leverer solcellepaneler. Selskapet er en teknologistartup som ønsker å gjøre det enkelt for folk å få kortreist og grønn energi produsert på eget tak.

Les mer om Otovo
Antec Biogas

Antec Biogas er leverandør av lønnsomme og kostnadseffektive biogassanlegg.  Bedriften har i dag verdenspatent på sin løsning knyttet til svært effektive biogassanlegg, utviklet i samarbeid med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås.

Les mer om Antec Biogas
Your Plant Based Revolution / YOUR BEET

YOUR BEET er en digital plattform som gjør det enkelt for millioner av mennesker å spise sunt og klimavennlig. YOUR BEET personaliserer oppskrifter tilpasset din smak og ditt ernæringsbehov, slik at det blir enkelt å spise plantebasert.

Les mer om Your Plant Based Revolution
Journey

Journey digitaliserer ettersalgsprosessen i boligprosjekter/nybyggprosjekter. Tjenesten gir utbyggere og boligkjøpere full kontroll over alt fra kommunikasjon og dokumenter til tilvalg og reklamasjon.

Les mer om Journey
Alginor

Alginor er et selskap som driver med marin bioteknologi. Alginor høster og bioraffinerer Laminaria Hyperborea (en algetype) for å produsere tarebaserte ingredienser til farmasøytiske  og nutrasøytiske applikasjoner.

Les mer om Alginor
Purpose / Dobee.it

Purpose leverer programtjenesten dobee.it. Dobee.it er et digitalt målstyringsverktøy for å få selskaper til å lykkes med implementeringen av sin strategi.

Les mer om dobee.it
Lendwill

Lendwill er en låneplattform der du kan låne, samt låne ut, små beløp. Samtidig bygger du deg da en verifiserbar kreditthistorie på en blokkjede.

Les mer om Lendwill
Torshov Sport

Torshov Sport er en av landets eldste sportsbutikker. De består av flere sportsbutikker med spesialiseringer innenfor segmentene fotball, hockey, løp, ski og friluft. Butikkene kjennetegnes av godt utvalg og god kompetanse.

Foto: Torshov Sport

LEs mer om Torshov Sport
Sørensen Sport

Sørensen Sport er en sportsbutikk-kjede opptatt av fagkunnskap og kvalitet. De har spesialisert seg innen sykkel, langrenn og generell friluftsliv. I tillegg til butikker og nettbutikk har de sykkelverksted og smører og preparerer ski i butikkene.

LEs mer om Sørensen Sport
Sørensen Sykler

Sørensen Sykler er Oslos beste og mest komplette butikk og verksted for alle som liker å sykle. De er opptatt av å dele sin fagkompetanse og levere kvalitetsvarer til alle som er interessert i sykling – uansett alder.

Les mer om Sørensen Sykler
Oslo Klatresenter

Oslo Klatresenter er et av Europas største innendørs klatresentere, bygget for å glede alle klatreglade; enten du er nybegynner eller profesjonell klatrer. Vi tilbyr både tauklatring og buldring tilpasset ulike nivåer og aldre.

Les mer om Oslo Klatresenter
Skullerud Sport Senter

Treningssenteret Skullerud Sport Senter er et av Norges største frittstående treningssentere, drevet av fagfolk med lidenskap for trening og helse. Her finner du topp moderne utstyr og aktiviteter for folk i alle aldre.

Les mer om Skullerud Sport Senter

Pitch til oss!

Vi er stadig på jakt etter å gjøre nye investeringer. Ta kontakt for å pitche inn ditt prosjekt.

Anders Opsahl
Eier

908 54 254
anders@aoe.no