Nordseterveien 3

Nordseterveien 3

Bekkelaget,Oslo

Utsolgt!

BRUKSAREAL (BRA):305

BRUTTOAREAL (BTA):354-358

PRIMÆRROM (P-ROM):236-244

ANTALL ENHETER:2

BOLIGTYPE:Enebolig

PRIS:

PRIS INKL OMKOSTNINGER:

Her skal vi bygge 2 moderne eneboliger med mange flotte kvaliteter

Nordseterveien 3 er et eksklusivt prosjekt med to nye eneboliger som hver strekker seg over tre plan med totalt BRA over 300 kvm. I disse boligene får du  flott utsikt, bergvarme, spa og eget vinrom i hus B.

Boligene er energieffektive og får vannbåren varme i alle etasjer samt balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Videre får du blant annet flere stuer, eksklusiv spa-avdeling, hybel og integrert dobbelgarasje.

Utvendig vil begge boligene nyte godt av en solrik takterrasse som gir en fantastisk utsikt og muligheten for utendørs opphold og avslapning. Det er også mulig å inkludere et utekjøkken på takterrassen som tilvalg, for de som ønsker det.

Innvendig vil boligene imponere med en luftig og romslig stue som sømløst er forbundet med spisekjøkkenet, skapt for å fremme sosialt samvær samtidig som det opprettholder en funksjonell og elegant atmosfære.

I Nordseterveien 3 får du muligheten til å oppleve en eksklusiv og sofistikert livsstil i en bolig som kombinerer luksus, funksjonalitet og personlig tilpasning på en enestående måte.