Møt vår summer trainee Espen

Møt vår summer trainee Espen

Aktuelt

1. juli 2022

Espen Baldishol (22 år) er summer trainee hos Opsahl Gruppen. Til vanlig studerer han på NTNU i Trondheim, og i sommer jobber han hos oss i åtte uker. Her forteller Espen hvordan han fikk sommerjobben, hva han har lært så langt, og hva han har lyst til å jobbe med etter studiene.

Tok direkte kontakt

-Jeg tar en Master i Bygg- og miljøteknikk. Jeg er akkurat ferdig med tredjeåret på NTNU, sier Espen.

Espen forteller at han var på utkikk etter en sommerjobb, og ettersom han har jobbet mange somre på Plantasjen her på Skullerud, hadde han kjennskap til Opsahl Gruppen. Han sendte en e-post direkte til daglig leder, Anders Opsahl, og spurte om han kunne få komme hit og presentere seg selv. Og det fikk han.

-Vi snakket et par timer og ble litt kjent. I tillegg har jeg flere felles bekjente som la inn et godt ord for meg, sier Espen. Fem måneder før ferien var avtalen signert.

Ønsket relevant erfaring

-Jeg har lang sommerferie fra skolen, og har valgt dette studiet fordi jeg synes faget er interessant. I den forbindelse ønsket jeg å finne en relevant sommerjobb. I løpet av utdanningen må jeg ha seks ukers relevant arbeidserfaring for å fullføre studiet, forteller Espen.

Espen og Kristian på kontoret

Espen Baldishol og Kristian Kinn.

Hva har du lært hittil i sommer?

-Jeg har lært veldig mye om eiendomsutvikling, vi er jo en byggherre først og fremst. Jeg har fått se hvordan kjøp og salg fungerer, organiseringen på byggeplasser og HMS-arbeid. Videre har jeg også fått være mye involvert i sluttfasen på et boligprosjekt, som overtakelse og ferdigstilling av Lysås Vest i Lørenskog, legger han til.

I sommer har Espen jobbet med alle avdelinger i Opsahl Gruppen, men aller mest sammen med prosjektutviklingsteamet.

-Espen har fått varierte arbeidsoppgaver. Alt fra fysisk arbeid på byggeplass, HMS-arbeid til kvalitetssikringsarbeid. Han har også hentet inn tilbud på nye jobber og gjennomført avklaringsmøter/befaringer med entreprenører, forteller Kristian Kinn, Ansvarlig Prosjektsjef.

«Espen viser et brennende engasjement for bygg og eiendom, så jeg tror absolutt han har gjort et riktig studievalg,» Kristian Kinn, Ansvarlig Prosjektsjef.

Hva liker du med jobben?

-Jeg har blitt veldig glad i de ansatte, her er det mange hyggelige mennesker som jobber. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene jeg har fått. Det har vært en kombinasjon av oppgaver jeg har løst på egen hånd og oppgaver jeg har samarbeidet med andre på, forteller Espen.

Espen og Anette på kontoret Opsahl Gruppen

Hva ønsker du å jobbe med etter studiene?

-Det er jeg veldig usikker på. Akkurat nå tenker jeg litt på RIB (rådgivende ingeniør). Jeg har tatt konstruksjon som spesialiseringsfag underveis i studiet, og jeg kan velge mellom flere ulike fag til høsten forteller han.

Vil du anbefale andre å søke jobb i Opsahl Gruppen?

-Ja, det vil jeg absolutt! De er veldig flinke de som jobber her, det er høy faglig kompetanse blant kollegene. Jeg vil absolutt anbefale andre å søke jobb her, avslutter Espen.

Relaterte artikler

Vi er sertifisert som et Great Place To Work!

Vi er sertifisert som et Great Place To Work!

  • Aktuelt
Mottakere av Opsahlfondet 2021

Mottakere av Opsahlfondet 2021

  • Aktuelt