Mottakere av Opsahlfondet 2021

Mottakere av Opsahlfondet 2021

Aktuelt

28. januar 2022

Opsahl Gruppen ønsker å bidra til et litt bedre samfunn, og støtte opp om lokale lag og foreninger gjennom Opsahlfondet.  

 

Høsten 2021 fikk vi inn over 100 gode søknader til fondet, og vi valgte ut 18 mottakere som fikk midlene utbetalt rett før jul. Tiltakene gjør alle noe positivt for enten nærmiljøet, barn og unge, miljøet, idrett eller folk som er vanskeligere stilt. Her har vi trukket frem noen av mottakerne av fondet.  

 

Østensjø barne- og ungdomsteater 

Et flott tilbud for barn og unge i bydelen som ønsker å drive med teater. Teaterfestivalen blir avholdt i Bøler Kirke hvert år, hvor barnegruppa og ungdomsgruppa setter opp hvert sitt teaterstykke. Skuespillerne har ukentlige øvelser frem til teaterfestivalen, hvor de holder 3-4 forestillinger for publikum.  

Østensjø barne- og ungdomsteater

Grønmo golf 

GOLF MOT RUS er et prosjekt i Grønmo Golfklubb som startet i juni 2016. Målet er å hjelpe deltakerne til en bedre hverdag, få de i fysisk aktivitet, få bedre daglige rutiner, gi de mestringsfølelse og minske sosial angst, men andre ord: hjelpe de tilbake til et mer normalt liv uten rus og i jobb.  

 

Skøytebane på Bekkelaget  

På Bekkelaget har de laget en skøytebane hvor store og små kan stå på skøyter hele vinteren. De hadde et behov for en ny duk under isen, samt noen vegger. Vi synes det er et fint tiltak som mange vil få glede av de neste årene. Vi bygger flere nye hus i området, så da er det helt supert å ha en lokal skøytebane rett i nærheten.   

 

Skøytebanen på Bekkelaget

Mottakere 2021 

 

Her kan du lese hvilket tiltak vi har støttet tidligere.   

Vil du søke om midler fra Opsahlfondet i 2022? Du kan søke gjennom hele året, og fristen er som alltid 1 september. Følg oss i sosiale medier for mer informasjon.   

 

Les mer om Opsahlfondet her. 

 

 

Relaterte artikler

Opsahlfondet ønsker å bidra til et litt bedre samfunn

Opsahlfondet ønsker å bidra til et litt bedre samfunn

  • Aktuelt