Vi er sertifisert som et Great Place To Work!

Vi er sertifisert som et Great Place To Work!

Aktuelt

26. januar 2022

Vi er stolte over at vi har blitt sertifisert som Great Place To Work, sier Anders Opsahl.

Vi jobber hver dag for et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og vi bryr oss om hverandre. Til vanlig bygger vi familieboliger og jobber med utvikling, og utleie av næringseiendom. I tillegg jobber vi mye med byutvikling og verdiskapende investeringer. Samtidig bygger vi laget vårt, legger Anders til.

 Great Place To Work

-I medarbeiderundersøkelsen fikk vi kjennskap til hva medarbeidere tenker om sin hverdag i Opsahl Gruppen, (Anders Opsahl eiendomsdrift AS), hva de er fornøyde med og hvor vi kan forbedre oss, sier Anders.

Vi spiser lunsj sammen, trener sammen, feirer sammen, drar på turer, konkurrerer og sitter i åpent kontorlandskap, forteller han.

-Det er gjennom mennesker resultater skapes. Vi har det gøy på jobb, sier Anders.

 

«Det er ikke lett å bygge team, det er en stor risiko og mye ansvar. Men jeg har lært at et team oppnår mye mer, enn hva jeg kan få til alene», Anders Opsahl, daglig leder av Opsahl Gruppen. 

 

-Vår visjon er å være stolte over alt vi bygger og måten vi skaper og forvalter verdier på, forteller Anders. Da er det viktig å legge til rette for å bygge et fellesskap for de ansatte. Med de ansatte, legger han til.

Team building under konkurranse

Opsahlgruppen deltok på Toughest Oslo i september 2021.

 

Hva er ditt beste tips for å bygge et bra team?

-Finn flinke folk og behandle de bra. 100 % av medarbeidere her sier at de behandles rettferdig uavhengig av kjønn, kulturell eller etnisk tilhørighet, sier Anders. Her har alle de samme mulighetene og vi respekterer hverandre. Disse verdiene er viktig å ha i bunn, legger han til.

 

Hva gjør denne arbeidsplassen til et godt sted å jobbe?

Gjennom medarbeiderundersøkelsen har de ansatte mulighet for å skrive hva de synes gjør Opsahl Gruppen til et godt sted å jobbe. Her er noe av det de ansatte trakk frem:

 

Alle medarbeiderne i Opsahl Gruppen

Alle samlet for gruppebildet til årets julekort desember 2021.

 

Dette sier medarbeiderne om det å jobbe i Opsahl Gruppen

«Inkluderende og leken arbeidsplass med stor takhøyde.»

«Føler meg veldig heldig som har spennende og varierte arbeidsoppgaver og får jobbe med masse flinke og bra folk!»

«Fokus på å bygge lag, trene sammen, feire sammen, dra på turer sammen!»

«Fantastisk arbeidsplass med mye ansvar, korte beslutningsveier og muligheter for å ta på seg ansvar hvis man ønsker. Fortsatt i en vekstfase, som vil gi ansatte mulighet til å være med å bygge noe. Kort vei til leder for alle.»

 

Sertifiseringen fra Great place to work

 

«Her er det mye som skjer, vi trenger flere flinke folk», Anders Opsahl.

 

Anders Opsahl

 

Hva betyr det å være sertifisert?

Å oppnå sertifisering som en Great Place To Work-bedrift, betyr at medarbeiderne i selskapet selv har rangert det som en flott arbeidsplass. En god arbeidsplass er et sted hvor du har tillit til de du jobber for og med, er stolt av jobben dere gjør, og føler fellesskap med dine kollegaer. (Kilde, Great Place To Work).

 

Vil du bli en del av gjengen vår? Her kan du lese mer om våre ledige stillinger.