Great Place to Work-sertifisert – igjen!

Great Place to Work-sertifisert – igjen!

Aktuelt

14. desember 2022

For andre gang har vi deltatt i Great Place to Work-sertifiseringen, og for andre gang har vi mottatt det gjeve stempelet. Vi er stolte av å være sertifisert som en god arbeidsplass!

Great Place to Work foretar årlige medarbeiderundersøkelser for bedrifter. Bedriftene som møter visse krav til henholdsvis troverdighet, rettferdighet, respekt, stolthet og fellesskap blir sertifisert som et Great Place to Work. Det er altså medarbeiderne selv som rangerer selskapet til å være en god arbeidsplass.

 

Tre ansatte i Opsahl Gruppen står og prater på kontoret

Undersøkelsen viser at de ansatte i Opsahl Gruppen er fornøyde med arbeidsstedet sitt.

100% av våre medarbeidere synes dette er et flott sted å jobbe

Som siste spørsmål i undersøkelsen, kartlegger Great Place to Work om medarbeiderne alt i alt synes arbeidsstedet sitt er bra. Og i år viser undersøkelsen at absolutt alle medarbeiderne i Opsahl Gruppen trives.

– At 100% av våre ansatte mener dette er et flott sted å jobbe, er rørende for en gründer og daglig leder som ønsker å skape nettopp gode arbeidsplasser, sier Anders Opsahl, daglig leder i Opsahl Gruppen. – Det er ingen tvil om at vi er unikt team der alle bidrar til å skape verdier for våre kunder og samarbeidspartnere. Derfor er jeg ekstra glad for å se at absolutt alle er fornøyde med dette som arbeidsplass, smiler han.

 

Anders Opsahl står på kontoret

Anders Opsahl er godt fornøyd med at firmaet har blitt Great Place to Work-sertifisert for andre gang.

Godt og inkluderende arbeidsmiljø

De siste årene har Opsahl Gruppen vært i stor vekst, med en økning i antall ansatte. – Vi arbeider daglig for å ha et godt og inkluderende arbeidsmiljø der folk trives. Vi skal ha en sterk kultur, der alle nye medarbeidere blir tatt godt imot fra start, og raskt innlemmet i gjengen vår. Det gjør oss glade å se at dette arbeidet har gitt resultater, forteller Anders.

Opsahl Gruppen tar vare på medarbeiderne sine

I Opsahl Gruppen får alle ansatte tildelt mye ansvar, og tillit til å utføre sine arbeidsoppgaver. Dette i kombinasjon med sosiale tiltak og kompetanseheving, bidrar til å sikre en god kultur i Opsahl Gruppen. – Av sosiale tiltak har vi fellestrening hver fredag med PT, turer til inn- og utland, felleslunsj, middager og andre arrangementer i løpet av året. – Det å trives på jobb er avgjørende for å prestere bra. Derfor har vi gode sosiale tiltak gjennom hele året, avslutter Anders.

 

Great place to wprk-logo

Vi er stolte av å ha blitt sertifisert igjen!

Relaterte artikler

Langvarig partnerskap med Røde Kors

Langvarig partnerskap med Røde Kors

  • Aktuelt
Kun 3 poeng bak vinneren -dette er vi utrolig stolte av!

Kun 3 poeng bak vinneren -dette er vi utrolig stolte av!

  • Aktuelt