Styrker selskapet med ny CFO og ny Økonomisjef

Styrker selskapet med ny CFO og ny Økonomisjef

Aktuelt

18. juni 2024

Opsahl Gruppen er inne i en spennende fase, med flere store utviklingsprosjekter på trappene. Nå har vi ansatt Marlene Follestad Aulie som ny CFO. Hun skal jobbe tett sammen med Nicolai Hagen Kjølaas som har vært Økonomisjef i Opsahl Gruppen noen måneder allerede.

– Vi er utrolig fornøyde med å ha fått flere dyktige kollegaer på laget, forteller Kristian Kinn, daglig leder i Opsahl Gruppen. – Marlene og Nicolai styrker teamet ytterligere. Vi gleder oss til å sammen ta fatt på store oppgaver i årene som kommer, der vi blant annet skal transformere Skullerud til å bli en levende bydel med 2000 arbeidsplasser og over 1000 nye boliger, sier Kristian.

Marlene og Nicolai i Opsahl Gruppen smilende

Marlene og Nicolai utgjør sammen økonomiavdelingen i Opsahl Gruppen.

Marlene er ny CFO

Marlene Follestad Aulie hentes fra jobben som Økonomidirektør i AF Gruppen. Hun har solid erfaring etter å ha arbeidet med investeringer og økonomi i 12 år. Som CFO går Marlene inn i ledergruppen i Opsahl Gruppen.

– Jeg har gledet meg veldig til å komme på plass. Opsahl Gruppen er et spennende selskap med store vekstambisjoner, forteller Marlene.  – Det er mye gøy som skal skje her i årene fremover og jeg er glad jeg får være med på reisen, sier hun. Videre forklarer hun at det store engasjementet i Opsahl Gruppen var noe av det hun bet seg merke i allerede i intervjurundene, og som bidro til at hun ønsket å starte her. – Det er et stort hjerte for prosjektene, og en stolthet rundt det som skapes i selskapet. Anders Opsahl er en engasjert eier som brenner for det vi driver med, og det har tydelig smittet over på de ansatte. I tillegg er det en utrolig god atmosfære på kontoret, med en fin og dyktig gjeng, sier Marlene.

Nicolai er ny Økonomisjef

Nicolai Hagen Kjølaas kommer til Opsahl Gruppen fra PwC, med mer enn 10 års erfaring innen økonomi og eiendom. Han går inn i rollen som Økonomisjef.

– I Opsahl Gruppen får jeg bryne meg på mange spennende utfordringer, forteller Nicolai.  – Jeg liker at det er en miks av næringseiendom, boligbygging og utviklingsprosjekter, som gjør at selskapet har mange ben å stå på. Det gjør også arbeidshverdagen variert og interessant. I kombinasjon med flotte kollegaer og verdier jeg kan være stolt av, var Opsahl Gruppen et godt valg for meg, sier han.

– Sammen vil Marlene og Nicolai utfylle hverandre med ulike erfaringer på tvers av fagområder, og være viktige bidragsytere inn i de ambisiøse planene til selskapet fremover, avslutter Kristian.

Kristian, Marlene og Nicolai i Opsahl Gruppen

F.v. Kristian Kinn, Marlene Follestad Aulie og Nicolai Hagen Kjølaas.

Relaterte artikler

Kickstart 2024 Opsahl Gruppen

Kickstart 2024 Opsahl Gruppen

  • Aktuelt
Ett skritt nærmere utviklingen av Ås Hageby

Ett skritt nærmere utviklingen av Ås Hageby

  • Aktuelt