Åsliveien 15 B

Åsliveien 15 B

Bekkelagshøgda, Oslo

1 Solgt!

Prisantydning :Kontakt megler

Antall enheter:3

Bruttoareal:296-312 kvm

Bruksareal:264-268 kvm

Primærrom:170-175 kvm

Boligtype:Hus

3 store prosjekterte familieboliger på Bekkelagshøgda

I et meget attraktivt boligområde på Bekkelaget, nærmere beskrevet som Bekkelagshøgda, skal det bygges tre praktfulle familieboliger. Boligene vil gå over tre etasjer pluss loft, alle med tilnærmet samme planløsning. Det spares ikke på mye, og boligene leveres med blant annet enstavs fiskebensparkett i eik, eksklusivt kjøkken fra Kvânum, integrerte hvitevarer fra Miele med mer. Det vil også være mulighet for ildsted. Boligene får en fin plassering på tomten med solrike uteplasser, varierende utsikt og fine hager.

Hver bolig får integrert dobbelgarasje i første etasje og det monteres lader for elbil. I tillegg til muligheten for å kjøre miljøvennlig blir boligene også utstyrt med energibesparende, klimavennlige løsninger som bergvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning m.m.

Nærheten til skoler, barnehager, idrettsarenaer og et godt kollektivtilbud er uvurderlig for en aktiv familie.

Boligenes arkitektur passer godt inn i omgivelsene – smakfull eleganse kombinert med moderne stil. Planløsningen fremstår som godt gjennomtenkt med store, lyse rom og en praktisk utforming. Blant annet får kjelleretasjen egen inngang og flere innredningsmuligheter.

For mer informasjon og prospekt, kontakt Anders Hartwig Thoresen.

E-post:
anders@privatmegleren.no

Mob:
93 45 91 50