Arilds vei 26

Arilds vei 26

Kjelsås, Oslo

Prisantydning :kr. 17.500.000,- eks omkost

Antall enheter:2 - 1 hus solgt!

Bruttoareal:224 kvm

Bruksareal:196 kvm

Primærrom:145 kvm

Boligtype:Hus

Visning søn. 27. nov kl. 12:30-13:30

For mer informasjon og prospekt, kontakt Joacim Johansen

Mob: 934 94 326

E-post: joacim.johansen@privatmegleren.no

2 klassiske eneboliger på Kjelsås

I Arilds vei 26 på Kjelsås holder vi på å bygge to flotte familieboliger. Boligene vil gå over tre etasjer og ha en familievennlig planløsning med smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du blant annet enstavs eikeparkett, gulvvarme, peisovn, robotstøvsuger, stor garasje, lader for elbil m.m. Det blir også egen inngang til underetasje med mange bruksmuligheter.

Utbygger har gjort eksklusive tilvalg bl. annet på kjøkkenet med benkeplate i sten i fargen Clamshell fra Sigvartsen Silestone, Sigdal kjøkken modell vidde i fargen mørk grå og detaljer fra Tapwell og Røros hetta. Det blir rikelig med oppbevaring og rommet får store vinduer på flere sider som gir et flott gjennomlys.

Boligene får en praktisk planløsning med garasje, entré/hall, wcrom og kjøkken/spisestue i første etasje. I andre etasje blir det hovedstue, to bad og tre soverom. Kjelleretasjen får tv-stue, vaskerom, boder, bad og et innredet rom. Det innredede rommet får eget bad og både utvendig og innvendig adkomst. Videre får boligene fine uteplasser, blant annet balkong, og det blir rikelig med boltreplass for de minste.