Gartnerboligen

Gartnerboligen

Skullerud, Oslo

Gartnerboligen – 95 nye leiligheter på Skullerud

Dette boligprosjektet fikk navnet Gartnerboligen. Prosjektet ligger like ved den gamle gartnerboligen på Skullerud gård, der gartnermesteren for gartneriene på gården bodde. Her skulle det med andre ord gå fint å gro en ny tilværelse. I Gartnerboligen har vi bygget 95 flotte leiligheter med kort vei til både Østmarka og Oslo sentrum. Moderne arkitektur med store vindusflater som slipper inn mye lys har vært med på å skape gode hjem.

Gode uteområder

Det er viktig for oss å skape det lille ekstra i prosjektene våre. Derfor bygde vi alle leilighetene i Gartnerboligen med store balkonger, takterrasser eller hager slik at alle som flyttet inn her fikk gode private uteplasser. I tillegg har Gartnerboligen store felles takterrasser til fri bruk for alle som bor her, samt lekeplasser for barna. I tro gartnerstil har uteområdene blant byggene blitt beplantet for å skape trivelige, grønne områder.

terrasse med stoler og utsikt til skog

Fellesfasiliteter utenom det vanlige

I fellesarealene var det viktig for oss å legge tilrette for et aktivt liv. I tillegg til gode uteområder har vi bygget følgende fasiliteter for alle som bor i Gartnerboligen:

  • Smørebod med gratis utlån av ski og skisko, slik at det er enkelt å ta seg en skitur i de nypreparerte løypene du finner i Østmarka, kun to minutter fra leilighetene
  • Hundevaskerom, slik at beboerne kan ta hunden rett inn for en vask etter en tur i skogen
  • Sykkelbod og sykkelverksted

Hundevask har vært et populært tilskudd til boligprosjektet som ligger plassert rett ved Østmarka.

 

På vinteren har smøreboden med gratis utlån av ski vært kjærkommen for beboerne i prosjektet.