Furumo

Furumo

Nye eneboliger og rekkehus i Ski

Furumo har blitt et av Skis fineste områder. Det rommer totalt 72 eneboliger, tomannsboliger, funkisboliger og rekkehus. På Furumo har vi hatt fokus på å bygge best mulige boliger kontra flest mulige, og vi har hatt et ønske om å skape et godt bomiljø som legger til rette for fellesskap. Boligene omkranser et stort hyggelig tun med flere lekeplasser, naturlekeplass, zipline, fotballbane, dam m.m. Her bor man i skogkanten med turløyper og vakker natur rett utenfor dørstokken, og med nærhet til barnehager, skole, by og kulturliv. Klassisk «i pose og sekk», med andre ord. I tråd med det vakre området, ble boligene bygget med en tydelig miljøprofil. Blant annet ble hver bolig utstyrt med solceller på takene, noe som har gjort Furumo til Norges største private solcellepark. Området var ferdig bygget sommeren 2019, med alle boligene solgt til flotte familier. Her får du se et bildedryss fra prosjektet.

Oversiktsbildet viser hvordan boligene omkranser et stort tun som er laget for å kunne skape et hyggelig fellesskap for familiene som bor på Furumo – uansett alder.

 

Tydelig miljøprofil

Som ledd i den tydelige miljøprofilen Furumo har, er alle boligene er utstyrt med solcellepaneler på taket. Dette gjør at alle familiene på Furumo produserer sin egen rene og fornybare energi, i tillegg til at det bidrar til å senke strømkostnadene til beboerne.

 

Lekeplasser og flotte uteområder for alle aldre

På Furumo har vi laget lekeplasser for de minste, mellomste og store barna. I tillegg har vi laget balløkke, dam og ikke minst fine sitteområder med bord og benker rundt omkring på tomta.

 

Kontakt oss

Kristian Kinn
Daglig leder

971 49 352
kristian@aoe.no