Solgte eiendommer til Studentsamskipnaden SiO

Solgte eiendommer til Studentsamskipnaden SiO

Aktuelt

17. januar 2023

Opsahl Gruppen har solgt eiendommene Storgata 14b og Torvgata 3 i Lillestrøm til Studentsamskipnaden SiO. Eiendommene ligger meget sentralt til i Lillestrøm sentrum. I tillegg til kjøpet av Storgata 14b og Torvgata 3, har SiO kjøpt nabotomta Nittedalsgata 8 av Romer Eiendom. SiO håper å kunne bygge totalt 210 nye studentboliger her. – Med dette ønsker vi å bidra til å gjøre Lillestrøm til en enda bedre studentby, forteller SiOs styreleder Stine Johannessen.

– Vi er veldig fornøyde med å få Studentsamskipnaden SiO som kjøper av denne eiendommen, forteller daglig leder Anders Opsahl. – Lillestrøm er en studentby med behov for flere studentboliger, og plasseringen på denne eiendommen er ideell for dette, sier han.

– Opprinnelig hadde vi egne utviklingsplaner for eiendommen. Men vi følte det var viktigere for Lillestrøm at en av byens mest sentrale eiendommer fikk være med i SiOs planer. Vi hadde nok ikke solgt disse to tomtene om det ikke var nettopp SiO som var kjøper, forteller Anders. – Vi gleder oss til å følge eiendommenes utvikling videre.

 

Romer Eiendom og Opsahl Gruppen i Lillestrøm

Fra venstre: Fredrik Grøndahl i Romer Eiendom og Anders Opsahl i Opsahl Gruppen