Ny daglig leder i Opsahl Gruppen

Ny daglig leder i Opsahl Gruppen

Aktuelt

9. februar 2023

Eier og avtroppende daglig leder, Anders Opsahl, tar noen steg tilbake når han nå overlater ansvaret for eiendomsutviklingselskapet til Kristian Kinn.

Henter fra egne rekker

– Dette er noe jeg har tenkt på lenge, forteller Anders Opsahl. Han opprettet eiendomsselskapet for mer enn 25 år siden. – Det er selvsagt blandede følelser. Men det føles veldig riktig med dette skiftet, med tanke på hvor selskapet er i dag. Det er behov for en økt profesjonalisering, og det får vi nå, sier han. – Vi er heldige som har en intern ressurs i Kristian Kinn som kan ta over oppgaven som daglig leder. Jeg er svært tilfreds med at han har takket ja til å drive selskapet videre fremover, sier Opsahl. Opsahl selv skal ikke ut av selskapet, men fortsetter som aktiv eier, og kommer til å bidra i ulike prosjekter.

Gått gradene

Opsahl Gruppens nye daglige leder, Kristian Kinn, har arbeidet i Opsahl Gruppen i 7 år. Han har gått gradene fra å lede utviklingsavdelingen i selskapet, til å nå bli daglig leder.

– Jeg er takknemlig for reisen som har vært og alt jeg har lært om eiendom i løpet av årene mine i Opsahl Gruppen, sier Kinn. – Jeg er stolt, men veldig ydmyk, for muligheten jeg nå får. Jeg vet hvor mye dette betyr, og hvor stor innsats som er lagt ned i selskapet over mange år. Det viktigste fremover er å bygge videre på det som er skapt og de flinke menneskene som er her, sier han.

Kristian kinn ser på en hammer fått fra Anders Opsahl

Opsahl overrakte en forgylt hammer til Kinn da han overtok som daglig leder. – Nå er det Kristian som har ansvaret videre, sier Opsahl. F.v. Kristian Kinn og Anders Opsahl.

Planer om videre vekst

Opsahl Gruppen er et solid selskap, rigget til videre vekst. Og ambisjonen til selskapet er nettopp å vokse videre. – Vi starter nå arbeidet med å utarbeide en ny strategi for selskapet, i fellesskap med alle kollegaer. Opsahl Gruppen er en kompetansebedrift med utrolig dyktige folk. Så dette blir spennende, forteller Kinn. – Og om ikke lenge kommer flere av våre store prosjekter som vi har arbeidet med lenge, noe vi ser veldig frem til. Utviklingen av bydelen Skullerud i Oslo er et eksempel på dette. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, og bidra til å løfte selskapet videre, forteller Kinn.

Ser lyst på fremtiden

Opsahl understreker at det har vært viktig for han at en intern ressurs tar over oppgaven.

– På den måten får vi videreført hvem vi er. Og det føles trygt. Kinn mestrer alle tingene han skal som leder av dette selskapet. Han er strukturert, kommersiell og en problemløser. I tillegg er han omsorgsfull og bryr seg. Jeg ser frem til reisen videre, avslutter Opsahl.