Mudo Gym Ulsrud utvider til 1000 kvm

Mudo Gym Ulsrud utvider til 1000 kvm

Aktuelt

30. juni 2022

Vår leietaker, Mudo Gym Ulsrud, dobler sine lokaler til høsten. Det nye senteret blir over 1000 kvadratmeter stort. Med moderne apparater, Les Mills treningskonsepter og mange nye kolleger på laget, er Marius og Camilla Skogsrud klare til å ta imot nye medlemmer i august.

I januar 2017 etablerte familien Skogsrud Mudo Gym på Ulsrud. Lokalene i andre etasje i John G. Mattesons vei 4, ble forvandlet til et treningssenter og kampsportstudio. Noen år senere kom pandemien som gjorde at de måtte holde stengt i mange måneder. Heldigvis kom medlemmene tilbake, og nå dobler de lokalene sine til 1000 kvadratmeter. Førsteetasje i bygget har blitt pusset opp til store, lyse og tidsriktige lokaler som snart skal romme nye apparater, vekter og en helt ny treningssal. De har også utvidet gruppetimene sine, og fra høsten vil de tilby timer fra treningskonseptet Les Mills, som Bodypump, Bodyattack og Core.

-Lokalene blir dobbelt så store, noe som betyr at vi kan romme dobbelt så mange medlemmer. Vi har også ansatt flere nye instruktører og resepsjonister, forteller Marius.

Marius og Camilla driver Mudo gym Ulsrud

Bilde: Ekteparet Camilla og Marius Skogsrud, eier og driver Mudo Gym Ulsrud.

Nabolagets møteplass

Marius forteller at Mudo Gym Ulsrud åpnet dørene i 2017.

-Det fantes det ikke noe treningssenter her i området. Hvis du ville trene måtte du dra til Tveita, Skullerud eller Ryen. Ulsrud var derfor et naturlig sted å etablere et nytt senter, sier Marius. Han forteller videre at det beste med å drive et treningssenter, er å skape en møteplass for folk.

-Her på senteret er det god stemning. Dette er nabolagets beste møteplass for deg som vil trene, sier Marius med et smil.

Marius og Camilla eier og driver Mudo.

Kampsport og trening

På Mudo Gym Ulsrud kan du ta med barn ned til 5 år som kan trene kampsport, samtidig som du trener styrke eller kondisjon. De tilbyr gruppetrening fra alderen 12 år, hvor barn kan trene sammen med en voksen i små grupper.

Tradisjonelt har Mudo vært et treningssenter for ulike former for kampsport, men her på Ulsrud ønsker de å tilby et større og mer variert tilbud, slik at flere vil legge treningen hit. Med nye apparater fra Technogym og et variert gruppetreningstilbud, er Mudo Gym Ulsrud blitt et komplett og moderne senter. Ulsrud er et sentralt område på Oslos østkant med buss og t-bane forbindelse like i nærheten. Her ligger det også flere andre etablerte bedrifter som Oppsal klinikken, Leos lekeland og Rema 1000.

Kampsport for barn i alle aldre Stort utvalg av apparater og frivekter på Mudo Gym Ulsrud

Bilde: Stort utvalg av apparater og frivekter på Mudo Gym Ulsrud.

Åpningsfest

Lørdag 27.august inviterer Mudo Gym Ulsrud til en stor åpningsfest hvor de blant annet vil vise frem de flotte nye lokalene, det blir premiere på gruppetimene og en helt ny timeplan.

Opsahl Eiendom overtok eiendommen John G. Mattesons vei 4, i desember 2021.

Mudo Gym er en nasjonal treningskjede, med senter over hele Norge, les mer om Mudo her.