Bedrifter som utvider i Skullerud Park

Bedrifter som utvider i Skullerud Park

Aktuelt

4. januar 2023

I Skullerud Park har vi fleksible kontorløsninger og vi legger til rette for at bedrifter kan vokse og utvide sine lokaler. I 2022 har mange bedrifter her hatt stor suksess og som et resultat av det, hatt behov for flere kontorplasser. Her kan du lese om to av de, Upheads og Antec Biogas. 

IT-bedriften Upheads leverer sterke resultater år etter år, og organisk vekst kombinert med oppkjøp har gjort at de nok en gang har vokst ut av kontorlokalene sine. I januar 2023 blir lokalene deres utvidet igjen, til over 200 kvadratmeter.

Upheads er et selskap som leverer sikre IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter i hele Norge. De er en totalleverandør innen IT, med alt fra IT-sikkerhet til skytjenester og drift.

Selskapet har blitt kåret til gasellebedrift de siste 3 årene, som resultat av at de har økt omsetningen med mer enn 20% hvert år. Det gode resultatet krediteres i stor grad til dyktige ansatte og strategiske grep.

De ser nå frem til et travelt 2023 med nok av planer for å styrke sin posisjon hos kunder og i markedet.

– Bare i Oslo skal vi ansette fem nye kollegaer i 2023. I tillegg er det mulighet for oppkjøp av andre bedrifter og da blir vi raskt enda flere, sier Aleksander Kronberg-Moe, avdelingsleder Oslo.

Oppkjøp og Kompetanseheving

Upheads har en strategi om å kjøpe opp andre selskaper. På den måten vil de fortsette å vokse i høyt tempo. De ansetter også nye konsulenter som de gir en grundig opplæring gjennom Upheads Academy, slik at de kan hjelpe sine kunder. Aleksander forteller videre at de ansetter mennesker med riktig personlighet og gir de deretter rett kompetanseheving, samt sertifiseringer.

 Startet med 2 cellekontorer

Upheads etablerte kontorer her i Skullerud Park i 2014 og startet da med 2 cellekontorer. Siden det har de de fått større og større lokaler, og Aleksander forteller at de har økt størrelsen på sine lokaler nesten årlig.

 Plass til å vokse

-Her er der plass til at bedriften vår kan vokse, sier Aleksander. Fra januar blir lokalene større og Upheads får flere kontorplasser i åpent landskap. Det blir større sosial sone, nytt kjøkken og bedre plass. Totalt sett er de nye utvidede lokalene over 200 kvadratmeter.

Aleksander Upheads

Bilde: UPHEADS – Aleksander Kronberg-Moe.

Antec Biogas

Antec Biogas er på full fart ut i Europa. De har hatt kontorer i Skullerud Park siden 2016, og er også i sterk vekst.

-Energi har blitt politikk, og så lenge vi kan levere energi raskere og billigere enn noen andre så hjelper det oss, sier Eirik Gundersen CEO i Antec Biogas.

Bilde av fem ansatte i Antec Biogas, Eirik Gundersen.Fra venstre: Emilio – Eirik – Ali – Dennis og Marius i Antec Biogas.

I januar 2022 var de 20 stykker, ett år senere blir de 30 på kontoret. Den store etterspørselen etter produktet de leverer, gjør at behovet for større plass melder seg. Både nasjonalt og internasjonalt jobber Antec Biogas nå med store aktører for å hjelpe til å løse energikrisen.

Dobler sine lokaler

I januar flytter de inn i lokaler som er over dobbel så store som de lokalene de har i dag. Der får de åpent landskap, stillerom, møterom, kjøkken og sosiale soner.

Lokaler i Skullerud Park - antec biogas

Bilde: Fotograf Henrik Beckheim – Antec Biogas sine nye lokaler i Skullerud Park.

I Skullerud Park tilbyr vi moderne og arealeffektive kontorlokaler med alle fasiliteter våre leietakere kan ønske seg. Bygget har en sentral plassering rett ved T-bane og buss-stasjonen på Skullerud og rett ved inngangen til Østmarka. Her kan du lese mer om Skullerud Park.