Olleveien 10

Olleveien 10

Prosjektet er utsolgt

Utsolgt!

Nye og spennende boliger i funkisinspirert arkitektur, med praktisk og god planløsning.

Moderne og flotte familieboliger med funksjonalistisk arkitektur. Gjennomgående god standard og planløsning. Boligene er frittliggende og innholdsrike, med godt prøvet løsninger som vi vet fungerer. Hus A og C passer spesielt godt for storfamilien eller de som ønsker mer plass. Her har man muligheten til å ha egen praktikantdel/utleiedel. Hus B er en god mulighet til å sikre seg ett flott nybygg i ett meget attraktivt område – rett og slett realisere eneboligdrømmen. Balkongrekkverk og fransk balkong leveres i glass (som er barnesikret), som komplimenterer den moderne utførelsen.

HUS A OG C
Underetasje, hovedhuset:
Romslig entré/hall, garderobe/walk-in-closet/bod, vaskerom/teknisk rom, kjellerstue og bod.

Underetasje, praktikantdel/utleiedel:
Egen entré, allrom/stue/soverom og dusjbad/wc.

1. etasje:
3 stk. soverom, hvorav hovedsoverommet (soverom 1) er tilknyttet et walk-in-closet og flislagt dusjbad (bad 1), allrom, balkong og flislagt dusjbad (bad 2).

2. etasje:
Stort kjøkken med plass til spisebord, spisesal, oppholdsstue, hovedbalkong, og separat wc.

2 biloppstillingsplasser per bolig i felles garasjeanlegg.

HUS B
Underetasje:
Felles garasjeanlegg, med 2 biloppstillingsplasser per bolig.

1. etasje:
Romslig entré, gang/trappegang med kontornisje, vaskerom/teknisk rom, hovedsoverom (soverom 1) med utgang til terrasse og tilknyttet eget bad (bad 1), soverom 2 og soverom 3.

2. etasje:
Stort kjøkken med plass til spisebord, spisestue, oppholdsstue, balkong, separat wc og bod.

2 biloppstillingsplasser per bolig i felles garasjeanlegg.

Beskrivelse av området
Eiendommen ligger i et meget attraktiv og trafikkskjermet villaområde på Ekeberg. Nabolaget er et koselig småhusområdet med rolig og idylliske omgivelser. Nærmiljøet er særdeles barnevennlig med kort vei til tur- og rekreasjonsområder, skoler og nærbutikk. Kort, og lite trafikkert skolevei, samt kort vei til offentlig kommunikasjon og diverse servicetilbud. Eiendommen sogner til Ekeberg skole.

+ Vis mer av teksten- Vis mindre av teksten