Julearrangement og tomtevisning på Korsvoll

Julearrangement og tomtevisning på Korsvoll

Aktuelt

8. november 2023

På Korsvoll i Oslo skal vi bygge totalt 11 boliger med kort vei til marka. 19. november hadde vi et julearrangement på tomta, med gratis aktiviteter for hele familien. 

Når og hvor ble arrangementet avholdt?

Tid: Søndag 19. november kl 13:00-15:00
Sted: Åmotveien 28, på Korsvoll i Oslo

Julenissen tok turen

For å få oss i riktig julestemning startet vi arrangementet med julegrantenning. Julenissen tok selvsagt turen til Korsvoll denne dagen, og hadde med seg gaver til barna.

Pepperkakeby-utstilling og pepperkakepynting for barna

Få ting minner oss mer om jul enn pepperkaker. Vi har gjenskapt de 11 boligene vi skal bygge på Korsvoll som pepperkakehus, som er stilt ut i visningsbrakka på tomta! I tillegg hadde vi med pynt og pepperkaker i ulike former og størrelser som barna fikk pynte.

Pepperkakehus

Servering av gløgg og godsaker

Vi delte ut varm gløgg, solbærtoddi og kaffe. Ferske kanelboller og pepperkaker.Vi fyrte opp bålpannen, slik at de som ville kunne grille marshmallows.

Gavekort på kr. 100.000,- i tilvalg

Alle som kom på arrangementet fikk et gavekort på kr. 100.000,- i tilvalg, ved kjøp av en av boligene innen 3. desember 2023.

Tomtevisning av boligene

Av de 11 boligene vi skal bygge på Korsvoll er totalt 6 stykk solgt allerede. Både eiendomsmegler og representanter fra Opsahl Bolig var tilstede denne dagen for å svare på spørsmål om boligene.

 

fasade Øvre Langås vei 24

I Øvre Langås vei 24 skal vi bygge tre lekre familieboliger fra 191kvm BRA. Her får du flott takterrasse, dobbelgarasje med direkte inngang til boligen, samt mulighet til å velge mellom ulike planløsninger. Les mer om boligene her.

Kontakt megler

Har du spørsmål angående boligene?

Kontakt Stian Breda-Ruud i Privatmegleren:
Tlf: 977 37 796
E-post: sbr@privatmegleren.no