Granstuveien 9B

Granstuveien 9B

Prosjektet er utsolgt

Utsolgt!

Utvendig renovert enebolig på Bekkelagshøgda

Boligen er utvendig renovert og tilbygget i 2017 av Opsahl Bolig, mens det innvendig er et oppgraderingsbehov. Eiendommen ligger som del av et lite sameie bestående av to boenheter; denne samt et nyoppført bygg. Boligen har fine og solrikt beliggende uteplasser og har en attraktiv og populær beliggenhet på Bekkelaget. Nabolaget er et eldorado for barnefamilier med kort vei til anerkjente Bekkelaget skole, barnehager, kort vei til marka og en kort gåtur til offentlig kommunikasjon.

 

Boligen går over tre plan med følgende innhold: det er tilbygget et nytt vindfang med inngang i 1. etasje. Fra den går du inn i en hall, hvor det er adkomst til et toalett, baderommet, stuen og kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en ca. 65 kvm terrasse, som ligger sydvestvendt og usjenert til. Videre er det ytterligere en terrasse på ca. 29 kvm som ligger vestvendt. Videre fra stuen kommer du til spisestuen, som også har direkte adkomst til kjøkkenet.

Fra hallen er det trapp opp til 2. etasje, hvor det er tre soverom hvor fler av disse har lagringsplass i knevegger.

Kjeller har en separat inngang, som via en gang fører inn til romslige bodrom og ett vaskerom. Ett av disse rommene er innredet i dag, men tilfredstiller ikke kravet til varig opphold.

+ Vis mer av teksten- Vis mindre av teksten